DİYARBAKIR SİLVAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 Yılı İsteğe Bağlı İl İçi Yer Değiştirmeler

2017 Yılı Mayıs ayı isteğe bağlı il içi yer değiştirme başvuruları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığının duyurusu ekte gönderilmiş olup, başvurular 22-26.05.2017 tarihleri arasında MEBBİS üzerinden yapılacaktır. Yapılacak olan Yer değiştirme işlemlerinde ekte gönderilen duyuru doğrultusunda hareket edilecek olup;

a) Okul ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde görevli personellerin başvuru şartlarını taşımayan öğretmenlerin başvurularını onaylamaları durumundan birinci derecede sorumludurlar.

b) İl içi yer değişikliğine başvuracak öğretmenlerin hizmet puanları, 26 Mayıs 2017 tarihi dikkate alınarak belirlenecektir.

c) Halen görev yaptıkları eğitim kurumunda norm kadro fazlası olan Öğretmenler ile eğitim kurumlarında ikinci görev kapsamında yönetici olarak görev yapmakta olanlardan (Geçici görevlendirilme ile idarecilik yapanlar hariç) yöneticiliğe devam etmek istemeyenler, 3 yıllık çalışma şartı aranmaksızın yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir.

d) Bakanlık veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarında görevlendirilen öğretmenler, görevlendirmeleri sona erdirilmedikçe yer değiştirme isteğinde bulunamayacaktır; ancak, kadrolarının bulunduğu eğitim kurumuna dönen öğretmenlerden kadrolarının olduğu eğitim kurumunda en az 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar, il içi yer değişikliği isteğinde bulunabilecektir.

e) İl içi isteğe bağlı yer değiştirme kapsamında görev yeri değiştirilen öğretmenlerin yer değiştirme işlemleri iptal edilmeyecektir. Öğretmenlerin, başvuru yaparken bu hususu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.

 

Ek

Bakanlık Resmi Yazısı:

Yer Değiştirme Duyurusu:

Camii Mahallesi Gazi Caddesi No 39/A Hükümet Konağı Kat1 Silvan/DİYARBAKIR - 0412 711 2053

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.